Треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович е останал доволен от

...
Треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович е останал доволен от
Коментари Харесай

Бруно Акрапович: Питайте "Левски" за чужденците

Треньорът на " Локомотив " Пловдив Бруно Акрапович е останал удовлетворен от равенството 1:1 против " Левски " на " Георги Аспарухов ". Босненският ментор на " смърфовете " сподели след мача, че проектът на отбора е изпълнен на 100%.
Мариани измъкна " Левски " пред 10 000 на " Герена " (ГАЛЕРИЯ) "Локомотив " Пловдив скапе дебюта на Георги Дерменджиев
" Доволен съм от играта на тима, само че има страдание, че не победихме. Изпълнихме проекта на 100%. Имахме шансове, само че и шанс не ни доближи. Показахме предпочитание и добър жанр на игра. Свършихме страхотна работа при придвижването по терена ", стартира Акрапович.

" Исках да подсигуря линиите и да имаме играчи на крилата им. Везалов и Езе нямат конкуренция при центрирания. Бяхме наясно, че мъчно ще ни вкарат по този начин. Стигна се до неточност при гола им. "

" Пропуснахме, защото ни липсваше концентрацията и качеството на съперника. Не бяхме на 100% в обособени моменти, само че е рано да се насочат рецензии. Трябва ни още малко време, с цел да се изгладят нещата ", продължи треньорът.
Георги Дерменджиев: Чака ни доста работа "Левски " приключи 1:1 против "Локомотив " Пловдив в мач от Първа лига
" Има доста качествени футболисти в българския футбол, само че на тематиката " българи-чужденци " можем да приказваме доста. Този въпрос може да го отправите към " Левски ", които имаха 7 или 8 непознати играчи на терена. Аз персонално се усещам като българин, ужасно е. Имам доста другари тук и не желая да диференцирам нещата ", добави босненецът.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР