Треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович беше видимо задоволен от

...
Треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович беше видимо задоволен от
Коментари Харесай

Щастливият Акрапович: Можеше да вкараме повече, няма да се затваряме в Словакия

Треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович беше очевидно удовлетворен от страхотната победа на неговия отбор с 2:0 против словашкия Спартак Търнава във втория квалификационен кръг на Лига Европа. Специалистът обаче беше внимателен в насладата си.

„ Опасен резултат е 2:0. В първия прелиминарен кръг Търнава навакса сходен пасив. Не влязохме добре в мача. Имаше напрежение при нас, само че в следствие започнахме да демонстрираме нещата, които бяхме упражнявали. И при двата гола направихме положителни комбинации. Добра работа свършиха нападателите “, разяснява треньорът на „ смърфовете “.

„ Липсата на опит си сподели думата, не разполагаме с доста играчи с опит в сходни срещи, само че това е обикновено. Ние би трябвало да играем нашата игра, с цел да реализираме триумфи. Започнахме да сътворяваме състояние, чистотата на пасовете ни се усъвършенства. Доволен съм, можеше и още, несъмнено. Имахме стопроцентови обстановки, които не използвахме. Съперникът също обаче имаше и своите шансове “.

„ Радник искаше да брани резултата в реванна и това беше неточност. Ние ще търсим и гол и ще се опитаме да сътворяваме шансове. Вторият мач ще е доста значим и би трябвало да подходим още по-сериозно към него. Ще би трябвало да се раздадем дори повече от през днешния ден “, приключи Акрапович.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР