Треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович беше изключително доволен от

...
Треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович беше изключително доволен от
Коментари Харесай

Акрапович: Имаше дузпа за нас, България трябва да се гордее с Локомотив

Треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович беше извънредно удовлетворен от метода по който неговия тим седеше на терена по време на минималната загуба против Страсбург на стадиона в парка „ Лаута “. Той съобщи, че желае да вижда същото това лице на своя тим и реванша.

„ Няма по какъв начин да не ми хареса реакцията, беше съвършената реакция. Тези 90 минути почитателите бяха непрекъснато зад нас. Мисля, че нямаше червен картон за, а по-скоро имаше дузпа за нас. Страхотни бяха момчетата, Имахме доста религия в себе си и ще се опитаме в реванша да покажем тази религия “, стартира той.

„ Имаше дузпа за нас. Имахме и хубави положения. Акциите на Аралица, Ожболт и Илиев да вземем за пример. Няма защо да съжаляваме. Ще търсим възможностите си във втория мач. Те имат играчи за по 100 милиона евро и сходен бюджет, само че ние се представихме напълно на равнище. България би трябвало да се радва, че има подобен тим като нас “.

„ Мачът с Лудогорец ни оказа помощ. С всеки огромен мач ще трупаме опит. Нуждаем се от такива дуели, с цел да растем “.

„ Не би трябвало да забравим, че сме изиграли повече мачове по отношение на тях и се вижда, че сме добре готови физически. Само поздравления за нас против толкоз мощен физически отбор. Нямаме какво да губим, желаеме да минем още един кръг. Трябва да се борим за всяка топка и всеки двубой “.

„ Може би ще запазя тактическата сграда. Йосип Томашевич ще липсва. Имаме задоволително играчи обаче и имаме интелигенти играчи. Днес минахме в 4-4-1 и се получи добре. Харесва ми този смел жанр и желая за напред да продължим по същия метод, тъй като можем “, приключи Акрапович.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР