Треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш ще има трудна задача

...
Треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш ще има трудна задача
Коментари Харесай

Кадрови проблеми за Александър Томаш преди гостуването на Лудогорец

Треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш ще има сложна задача по окомплектоването на спешава за гостуването на Лудогорец. Мачът е през днешния ден от 21:00 часа на стадион " Хювефарма Арена " в Разград.

Най-големи проблеми пред треньора основават отбраната и халфовата линия. На старта против Пирин (Благоевград) (2:1) травма в коляното получи халфът Петър Витанов. Това ще отвори сериозна дупка в центъра на терена. Очаква се в зоната на някогашния национал да бъде изместен опитният Милош Петрович. Това обаче ще отслаби десния фланг на защитата.
 Локомотив (Пловдив) e все по-близо до Радослав Цонев
Локомотив (Пловдив) e все по-близо до Радослав Цонев

В момента някогашният футболист на Левски е свободен сътрудник

Наказание продължава да изтърпява универсалният хърватски състезател Йосип Томашевич. Това също лимитира вариантите на Томаш за избор на стартовата единайсеторка. Пред дебют за отбора пък е офанзивният футболист Георги Каракашев, който бе притеглен от Хебър. В първия кръг той бе глобен.

За страдание на треньорския щаб на пловдивчани управлението не съумя да уреди три нови попълнения, написа " Тема спорт ". Без картотеки остават бразилските бранители Матеус да Силва и Луан Лейте да Силва, както и техният съотечественик - нападателят Евандро Фелипе. Поради тази причина Локо още веднъж няма да може да изпълни група от 18 души за гостуването на Лудогорец.

Треньорът на разградчани Анте Шимунджа няма никакви проблеми. Той има необятен състав, който може да ротира. Очаква се да направи промени по отношение на единайсеторка та, която стартира против Сутиеска в ШЛ във вторник.
 Локомотив (Пловдив) ще се опита да спре отличната серия на Лудогорец
Локомотив (Пловдив) ще се опита да спре отличната серия на Лудогорец

Разградчани са без да позволен гол в последните три мача
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР