Треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш излезе с обръщение чрез

...
Треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш излезе с обръщение чрез
Коментари Харесай

Томаш каза за отношенията с Крушарски и ситуацията на Луков и Евандро

Треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш излезе с послание посредством формалните канали на клуба. В него той разгласи, че се намира в отлични връзки със притежателя Христо Крушарски, а също така внесе изясненост към обстановката на Евандро и Мартин Луков. 

" Скъпи локомотивци, другари,

Днес за следващ път посрещнахме началото на работния ден с гръмотевична “новина ”, обвързвана с нашия клуб, в която бяха забъркани моето име, името на притежателя господин Христо Крушарски, както и играчи на Локомотив, и то от избрани медии, търсещи евтини сензации и “жълти ” злословия. Ако това бе казус, щяхме да приемем, че някой е направил неприятен и неудачен опит за Първоаприлска смешка. Уви, не. Говорим за наклонност, която потвърждава само, че Локомотив е бодил в очите на някои и се прави опит да се дестабилизира ситуацията. Проблемът е, че в днешната информация, както и в някои предходни такива, единственото правилно нещо бе датата, което ги прави откровени неистини.

Именно заради тази причина се усещам задължен да внеса изясненост и да отговоря на пасквилите, които се изписаха по адрес на връзката сред мен и господин Крушарски, както и “новините ”, засягащи отношението и статута на Евандро и Мартин Луков.

Луков е експерт и работи безрезервно, само че към момента не се намира във физическата и спортна форма, които са нужни да застане под рамката в формален мач. Същото е държанието и на Евандро, с който водим договаряния за удължение на контракта. Той е благополучен на “Лаута ” и мъчно би заменил любовта на “черно-белите ” почитатели.

За край желая още веднъж да заявя, че с господин Крушарски сега сме в отлични връзки и водим ежедневна, ползотворна, работна и най-много положителна връзка. Двамата гледаме в една посока. Аз му повярвах, откакто видях, че за два месеца стремително стартира изчистване на отговорностите на клуба, а имам вяра, че и той има вяра и знае, че аз работя с цялото си сърце за Локомотив. Ако в един миг сред нас се появят непреодолими различия, то давам обещание ви, че ще го разберете от нас, а не от уеб сайтове. "

С почитание: Александър Томаш ", гласи обръщението на треньора на " смърфовете ". 

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР