Треньорът на Локомотив (Пловдив) - Александър Томаш, бе категоричен, че

...
Треньорът на Локомотив (Пловдив) - Александър Томаш, бе категоричен, че
Коментари Харесай

Томаш: Локомотив може да печели и срещу най-добрите, ако разгърне потенциала си

Треньорът на Локомотив (Пловдив) - Александър Томаш, бе безапелационен, че тимът му ще търси с всички сили успеха против Пирин през днешния ден

" Ще създадем всичко, с цел да спечелим. Знам, че ще е мъчно, изключително след сериозната подготовка, която направихме и натоварванията, на които подложихме футболистите. Доволен съм от селекцията. Лично гледах играчите и съм сигурен, че имат качества. Въпросът е по какъв начин ще се приспособяват към тима и шампионата.

Със сигурност обаче имам тим, който може да се развие съществено. Затова няма да разясняваме огромни цели, а ще търсим израстване и усъвършенстване с всеки мач. Мисля, че всички още веднъж ще би трябвало да се преценяват с Локомотив в шампионата. Отборът може да печели и против най-хубавите, в случай че разгърне капацитета си ", безапелационен бе Томаш пред " Мач Телеграф ".

Той няма да може да разчита в първия кръг на двама от футболистите си. С санкции от предишния сезон за насъбрани картони са Йосип Томашевич и новото попълнение Георги Каракашев. Последният се показа солидно в летните контроли и сподели, че има качества да се бори за по-сериозно игрово време.
 Локомотив (Пловдив) приема Пирин в мач от efbet Лига
Обновените Локо (Пд) и Пирин си дават среща на " Лаута "

" Смърфовете " на Томаш желаят да стартират новия сезон с победа
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР