Треньорът на Литекс Живко Желев говори пред Football24.bg. Той каза,

...
Треньорът на Литекс Живко Желев говори пред Football24.bg. Той каза,
Коментари Харесай

Живко Желев: Нека във Втора лига се вкарват само финансово стабилни отбори

Треньорът на Литекс Живко Желев приказва пред Football24.bg. Той сподели, че съгласно него шампионата би трябвало да се доиграе.

" Ситуацията е доста, доста неприятна. Нито футболистите могат да упражняват специалностите си в този тежък миг, нито ние треньорите можем да изпълняваме нашите задания. Лошото е, че не се знае до по кое време ще продължи това нещо. И то освен футболът е обиден, а и спорта като цяло, и живота на хората. Лично моето мнение е, че в случай че обстановката го разрешава шампионата би трябвало да продължи и да се доиграе. Има тимове, които са с мачове по-малко от други. Ние да вземем за пример имаме 20 мача, а други имат с два повече както се споделя. Просто няма да бъде почтено по отношение на някои отбори да не се възобнови шампионата, само че както към този момент споделих единствено в случай че обстановката го разреши.
 Пирин и Литекс си врътнаха безлично 0:0
Пирин и Литекс си врътнаха безлично 0:0

" Орлетата " не престават слабата си серия след зимната пауза

Най-лошото в обстановката обаче е, че има хора, които сега нямат никакви приходи, бизнесът ще пострада съществено. Не се знае какво ще е след рецесията. Със сигурност това ще повлияе на футбола и освен, на целия живот на хората. Можем да се надяваме единствено да завърши по-бързо и да можем да си върнем естествения темп на живот.

По мое мнение, в случай че във Втора лига има уголемение би трябвало да се вкарат тимове, които са финансово постоянни, с цел да може да изкарат сезона. Видяхте какво стана с Верея преди началото на сезона. След това и Поморие се отхвърлиха на полусезона. Цялата обстановка е неприятна. Има и отбори в групата, които не са добре финансово. Хубаво е в един тим нещата да са естествени във финансово отношение, с цел да може да се състезава на професионално равнище ", сподели Желев.
 Без единогласие в БФС за шампионата
Без единогласие в БФС за шампионата

Стефанов на друго от преобладаващото мнение?
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР