Треньорът на Левски U17 Виктор Димитров гостува в предаването “Лигата

...
Треньорът на Левски U17 Виктор Димитров гостува в предаването “Лигата
Коментари Харесай

Виктор Димитров с обзор на Левски U17, Елитната група и инициативата на феновете

Треньорът на Левски U17 Виктор Димитров гостува в предаването “Лигата на Талантите ” по Sportal TV . Наставникът показа равносметката си за миналия полусезон със “сините ” и направи къс преглед на Елитната група. Синът на Димитър Димитров - Херо си пожела повече осъществени млади играчи в мъжките тимове и беше безапелационен, че има вяра в положителното бъдеще на родния футбол.
 Три клуба пожелаха гений на Левски Три клуба пожелаха гений на Левски
“Настроението след празниците постоянно е положително. Футболистите са спазвали самоподготовката, която им пратихме, получихме положителни резултати на първите проби и чакаме към този момент мачовете. В началото ще им е по-трудно с тичане и физическа подготовка ”.

Относно самодейността на почитателите за събиране на средства за осъществяване на лагер, Димитров разяснява:

“Това е нещо неповторимо. Усещаш в какъв клуб си, в какъв клуб работиш. Наистина голяма чест и отговорност, несъмнено. Ще имаме лагер, с помощта на последователите и единствено можем да им благодарим. Благодарение на почитателите даже Левски съществува, до момента в който ги има тях, ще го има и Левски, Само можем да им благодарим и да им обещаем работа. Ще подготвим тези момчета за мъжкия тим.

Лагерът ще се организира в Поморие. На 24 януари пътуваме и ще сме там до 4 февруари. Ще изиграме 2 контроли с тимовете на Спартак (Варна) и Черноморец U19. Надявам се всички да са здрави и да проведат пълноценна подготовка ”, съобщи синът на Херо.

Какво още показа треньорът за Елин Топузаков, подготовката на “сините ” и цялата Елитна група, може да чуете в прикаченото видео.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР