Треньорът на Левски Станимир Стоилов успя да доведе на „Герена”

...
Треньорът на Левски Станимир Стоилов успя да доведе на „Герена”
Коментари Харесай

Как Мъри надцака Петър Хубчев

Треньорът на Левски Станимир Стоилов съумя да докара на „ Герена” и последната си трансферна цел за тази зима. . Той идва от Берое, откакто разтрогна контракта си със заралии по виновност на клуба.

Сагата с привличането на офанзивния халф се проточи към два месеца. Самият футболист имаше мощно предпочитание да се завърне в родния си клуб, а в това време Стоилов държеше доста да го има в тима си.

Стефанов на няколко пъти води диалози с ръководителите на Берое и ясно показваше ясно позицията си, че желае да си тръгне. Заралии обаче държаха да получат пари за своя футболист, а новият треньор Петър Хубчев беше оповестил, че ще е съществена част от състава му и в случай че даден клуб го желае, то би трябвало да заплати солидна сума за родните стандарти.

В последна сметка халфът не започва като титуляр в нито един от двата публични мача на Берое напролет. Освен това Хубчев притегли и Давиде Мариани, с което игровите минути на Стефанов доста щяха да намалеят.

В понеделник Илиян Стефанов подписа своя контракт с Левски, а през днешния ден ще направи първа подготовка под управлението на Станимир Стоилов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР