Треньорът на Левски Станимир Стоилов разкри в интервю за клубната

...
Треньорът на Левски Станимир Стоилов разкри в интервю за клубната
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО: Мъри със страхотна новина за феновете

Треньорът на Левски Станимир Стоилов разкри в изявление за клубната телевизия, че „ сините “ няма да продават играчи, а в противен случай – ще градят конкурентноспособен тим.

„ Току-що разговарях и със Сираков и господин Борисов, притежател на главния спонсор, тука е и господин Ивков и решението е изрично – Левски няма под никаква форма да си разпродава най-хубавите играчи. Левски ще гради тим и за тази, и за идната година, който да бъде конкурентноспособен. Левски няма да продава споделям още веднъж. Сираков също е доста раздразнителен от непрекъснатите приказки за прехвърляния. Няма да продаваме играчи, ще градим тим, който да бъде хегемон идната година “, съобщи Мъри пред Левски ТВ, а след това разяснява и изгубената след поврат за 15 минути контрола с Ал Кувейт (2:3).

„ Общо взето като резултат – не е прелестен. В първото полувреме имахме позитивен резултат, динамичността не беше на достатъчното равнище, имахме много неверни подавания. Създадохме много моменти, само че като за завършек на подготовката, в случай че си търсим опрощение, има към този момент лека отмалялост. Днес бе краят на първия стадий, в този момент прекосяваме към различен режим на работа. Най-вече би трябвало да подобрим динамичността и точността на подаванията. Не бях удовлетворен от придвижването и динамичността на футболистите, не приказваме изобщо за резултата. Имаше много хубави неща, като завършващи подавания и удари. Динамиката обаче би трябвало да е доста по-добра в идващите контроли. Отборът не се намира в най-хубаво кондиционно положение като взривна мощ, мощност и експедитивност. Тези неща най-лесно се демонстрират в контролните срещи. Очаквам към този момент да виждам тази динамичност и експанзия, която би трябвало. Футболистите натрупат качества и убеденост в контролите. Ще имаме опция да почистваме една група от съществени играчи, без да споделяме 10 или 11, ще почистваме група от съществени играчи, които във всеки един миг ще могат да оказват помощ на тима и да изберем във всеки друг мач най-хубавите играчи “, съобщи Мъри и похвали зимния лагер на „ сините “ в Дубай.

„ Условията бяха прелестни. Теренът също. Свършихме всичко, което бяхме възнамерявали. Сега би трябвало да преминем към различен режим на работа – по-динамичен. “

Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР