Треньорът на Левски Станимир Стоилов получи добра новина в навечерието

...
Треньорът на Левски Станимир Стоилов получи добра новина в навечерието
Коментари Харесай

Станимир Стоилов пред дилема преди гостуването на Спартак

Треньорът на Левски Станимир Стоилов получи добра вест в навечерието на гостуването на Спартак (Варна). Тренировки наедно със съотборниците си стартира Филип Кръстев. Това значи, че халфът ще е разполагаем на наставника за неделния конфликт със Спартак Варна.

Националът се контузи против ФК ЦСКА 1948 Сф (0:0) на " Герена " и пропусне визитата на Черно море (0:0), която бе в сряда. В състава ще се завърне и отбранителният полузащитник Андриан Краев, който изтърпя наказване.

Лошата серия вкара Станимир Стоилов в много размишления. Срещу моряците в сряда експертът употребява скица с трима централни бранители. Това обаче може да се промени против другия варненски противник. Ако сините се завърнат към по-обичайното за тях 4-2-3-1, то защитното каре пред Пламен Андреев ще е в състав Петрис, Сундберг, Кордоба и Цунами.

Дилема има само към последният. Той виси с картони, и в случай че получи нов, ще пропусне идващия мач със Славия. Ако бъде непокътнат ще излезе Галчев. В средата на терена Мъри ще разчита на Кръстев, Краев и Миланов, а по крилата още веднъж ще заложи на Велтон и Роналдо. Единственият избор за върха на офанзивата е Марин Петков - Бари, Попов и Стефанов са контузени.

Ако системата е както против Спартак - 3-4-1-2, то Шеху, който бе титуляр против Черно море, още веднъж ще е на пейката, а там ще седне и Марин Петков, като те ще бъдат сменени от Краев и Кръстев.
 Добри вести за Левски: Филип Кръстев тренира наедно с останалите
Добри вести за Левски: Филип Кръстев тренира наедно с останалите

Националът пропусна срещата с Черно море
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР