Треньорът на Левски Станимир Стоилов не пожела да коментира ситуацията

...
Треньорът на Левски Станимир Стоилов не пожела да коментира ситуацията
Коментари Харесай

Станимир Стоилов: Вярвам в нашата обща фенска подкрепа и ще се справим

Треньорът на Левски Станимир Стоилов не пожела да разяснява обстановката с бразилеца Велтон, който се спряга за ново попълнение, защото той има контракт с различен тим. Мъри приказва пред медиите в Хасково, където се срещна с локални почитатели преди гостуването на Арда.

" С общи старания всичко ще се оправи. Помощта на почитателите е всекидневна. Без тях няма да се оправим. Вярвам в нашата обща фенска поддръжка и ще се оправим. Всичко, което може да донесе изгода на Левски ще се свърши. Дори да игрем с юноши Левски няма да е по-зле от ситуацията, в което сме сега.

Дошли сме, с цел да покажем на хората, че всичко е почтено и честно. Трябва да убедим задоволително последователи и с цел да няма недомлъвки клубът ще обиколи цяла България, с цел да може да гледаме хората в очите.

Знаете, че не разясня други клубове и рефери. Несериозно ми наподобява. Нашите съперници могат да си разясня каквото си желаят. След няколко часа ще забележим дали сме подготвени. Проблемите би трябвало да ни сплотяват и да ни създадат по-силни.

Хасково е моя роден град и тим. Пожелавам триумф на отбора в трета лига. Дано тимът на Саяна влезе във Втора лига ", сподели Стоилов.
 Шефовете на Левски стартират срещи с почитателите на
Шефовете на Левски стартират срещи с почитателите на " сините "

Те ще беседват по настоящи тематики по отношение на положението и бъдещето на клуба
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР