Треньорът на Левски Станимир Стоилов направи любопитен коментар след равенството

...
Треньорът на Левски Станимир Стоилов направи любопитен коментар след равенството
Коментари Харесай

Станимир Стоилов: Не може баницата да стои на масата, трябва да е на гардероба


Треньорът на " Левски " Станимир Стоилов направи любопитен коментар след равенството 0:0 в контролата с " Царско село ". Той съобщи, че не чака " сините " да " литнат " напролет, само че играчите би трябвало да демонстрират най-хубавото от себе си във всеки мач. Стоилов обаче разказа обстановката със странна метафора.

" Евротурнири? Реална фантазия. Сам сложих такава концепция и задача. След като сме " Левски ", не можем да слагаме ниски цели. Не може баницата да стои на масата. Тя би трябвало да е от горната страна на дрешника, с цел да може футболистите с всеки минал ден да демонстрират по-добро равнище. Това е задачата. А до каква степен ще стигнем, всичко ще зависи от нас. ", съобщи Мъри.
Снимка: Lap.bg

" Дадохме на всички игрови минути поравно. Доволен съм от желанието и динамичността на футболистите. Вече би трябвало да мислим за старта на шампионата. Няма да имаме опрощение, в случай че не стартираме както би трябвало. Трябва да стартираме по този начин, както прилича на равнището на " Левски ". Няма какво да упражняваме повече. "



" Имам концепция по какъв начин да изглеждаме първия мач. Влязохме тежко, към момента изпитваме усложнения с динамичността в играта ни. Но до мача се надявам да върнем динамичността. Без значение е с кой състав, " Левски " би трябвало да играе добре. Днес - приблизително показване, което не можем да кажем, че прилича на " Левски ". Миланов го форсирахме, с цел да преодолее страха от единоборствата. Друго е да тренираш без опозиция. Георги набира скорост, особено за него би трябвало да набере оптималната спортна форма. Беше значимо да преодолее неувереността след контузията. "
Снимка: Lap.bg

" С който и да играем на " Герена ", имаме прерогативи. На нашия стадион не се плашим от никой. " Левски " не би трябвало да се плаши. " Локомотив " е тим, който през последните 4-5 години сподели съществено израстване. Спечели и титли. Един от водещите тимове е, заслужава почитание и почит. Напускането на Георги Минчев надали ще им се отрази кой знае какъв брой. Пожелавам триумф на Минчев. "

" Но няма да зависи от " Локомотив ". Важно е по какъв начин ще се представим ние. Очаквам да играем с нужната динамичност, убеденост и настъпателност, с цел да отговорим на упованията на хората и да ги зарадваме с добра игра и победа ", разяснява Стоилов преди турнирния дуел с " Локомотив " Пловдив.
Снимка: Lap.bg

" Не обичам да диря извинения, че е първи мач и не сме във форма. Трябва да играем на максимума. При поддръжката и упованията към нашия тим, всеки мач би трябвало да играем на високо равнище. Да подобрим малко равнището от предходния сезон. Не чакам тимът да литне незабавно. Имаме нови футболисти, които би трябвало да влязат в ритъма на тима и публиката. Очаквам да играем добре. Футболистите са задължени да играят добре. Не може футболист на " Левски " да не дава отговор на динамичност, предпочитание и упоритости. ", добави наставникът на " сините ".

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР