Треньорът на Левски Станимир Стоилов изненада футболистите си и им

...
Треньорът на Левски Станимир Стоилов изненада футболистите си и им
Коментари Харесай

Левски ще разчита на новата си звезда в Разград

Треньорът на Левски Станимир Стоилов изненада футболистите си и им даде ден отмора. Той анулира плануваното за през вчерашния ден занятие.

Наставникът събира подопечните си през днешния ден на " Герена ". Тренировката на отбора е планувана за 14:00 часа. С нея ще стартира подготовката за неделното посещение на Лудогорец, написа " Тема спорт ".

Вчера част от младите играчи на сините въпреки всичко се появиха на стадион " Георги Аспарухов " и организираха самостоятелно занятие.
 Левски: Да запишем следващ връх!
Левски: Да запишем следващ връх!

На дербито против Лудогорец

На базата пристигна и бразилецът Уелтън. Фланговият нападател получи контузия в дербито с ЦСКА. Тепърва обаче ще стане ясно какъв брой съществено е ситуацията с бразилеца. В самия завършек на постоянното време той бе фаулиран жестоко от левия бек на армейците Брадли Мазику.

Защитникът първо получи единствено жълт картон от рефера Валентин Железов, само че след обзор на обстановката с ВАР бе изпъден. Крилото пък напусна накуцвайки терена след последния сигнал на рефера.

Очакванията на " Герена " са Уелтън да бъде вдигнат от лекарския екип за гостуването на Лудогорец. Той стартира като титуляр и в четирите пролетни дуела, като вкара за 2:0 над ФК ЦСКА 1948
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР