Треньорът на Левски - Станимир Стоилов има дилеми по състава

...
Треньорът на Левски - Станимир Стоилов има дилеми по състава
Коментари Харесай

Край със сигурното титулярно място за Уелтън

Треньорът на Левски - Станимир Стоилов има алтернативи по състава за гостуването на Хебър. Една от тях е обвързвана с крилото Уелтън.

Бразилецът е неоснователен напролет и може да седне на пейката в Пазарджик. Фланговият нападател към този момент има опция в състава. Това е последното попълнение Джавад ел Джемили. Той дебютира в семейството на Лудогорец. Крилото се появи на терена в 73-ата минута. Тогава размени Ивелин Попов.
 Нападател на Левски с оптимистично обръщение в обществените мрежи
Нападател на Левски с оптимистично обръщение в обществените мрежи

След нулевото тъждество с Лудогорец

Попето е навън за гостуването на Хебър. Той бе осъден от Дисциплинарната комисия към БФС с отнемане от спортни права за 1 дуел поради насъбрани жълти картони. Вместо него в ролята на плеймейкър ще излезе Илиян Стефанов.

На вратата на Левски на стадион " Георги Бенковски " ще бъде младокът Пламен Андреев. Станимир Стоилов ще заложи на същото защитно каре, играло против Лудогорец. Вдясно ще е завърналият се след дълго лекуване на контузия Жереми Петрис, вляво Цунами, а в центъра ще си партнират Ноа Сонко Сундберг и Хосе Кордоба. В средата на терена ще играят Андриан Краев и Филип Кръстев. На върха на нападението ще бъде Рикардиньо, който към момента не е разкрил головата си сметка, а вдясно ще е Роналдо.

Днешната подготовка на " сините " пропуснаха вратарят Николай Михайлов и халфът Асен Митков. Стражът лекува вирусно заболяване и може да не попадне в групата за визитата на Хебър. Петрис, който бе получил отмора в четвъртък, се готви на цялостни обороти, написа " Тема Спорт ".
 Утре ли е денят, когато Стоилов ще каже
Утре ли е денят, когато Стоилов ще каже " цялата истина "?

Мъри с пресконференция
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР