Tреньорът на Левски Станимир Стоилов говори за евентуално създаване на

...
Tреньорът на Левски Станимир Стоилов говори за евентуално създаване на
Коментари Харесай

Мъри: С една помощ от сдружение на феновете, клубът ще може да се изстреля в по-висока орбита

Tреньорът на Левски Станимир Стоилов приказва за вероятно основаване на съдружие на почитателите след днешната контрола с Пирин, изгубена с 0:1. Мъри бе безапелационен, че концепцията не трябва да се опорочава. Той съобщи, е помощ от почитателите, клубът може да се изстреля в друга орбита.

„ Необясними са тези проблеми най-малко за мен. Костадинов беше на една подготовка, Краев даже без подготовка. Георги Миланов, Иван Горанов и Драган Михайлович също имаха проблеми. Отпаднаха от подготвителния развой, което не е добре. Кордоба получи удар в главата и взехме решение да не рискуваме с него. Не е добре, че шест-седем играчи не взеха присъединяване в мача”, стартира Стоилов пред медиите след инспекцията.

„ Младите би трябвало да работят най-вече върху динамичността и физическата мощност. Не съм се оплаквал скоро от отмалялост и не положително положение. Проблемът може да пристигна, откакто се възстановят. Има двама играчи, които на този стадий усъвършенстват равнището си с всеки ден. Не желая да споделям им. Вратарят Пламен Андреев е подготвен да пази всеки мач”, сподели Мъри.

„ Моето мнение за сдружението съм го споделил. Ако може да се събере левскарска общественост против финансови тласъци, с цел да се обезпечи финансова помощ за клуба. Това ще бъде най-точната численост, когато се преброим. С една помощ от съдружие на почитателите, клубът ще може да се изстреля в по-висока орбита. Идеята е тимът да стане на народа. За това би трябвало да се съберат към 15-20 хиляди индивида. Ако толкоз хора заплащат членски импорт, ще имаме 4-5 млн. повече за клуба”, показа Стоилов.

„ Първо би трябвало да се изчистят всички юридически въпроси и акционерите в клуба да преценяват най-хубавото за Левски. Сега има концепция, дано не се опорочава. Става дума за почтено и честност. Да се сътвори клуб на народа, какъвто е Левски. Чул съм, че Сираков има предпочитание това да се случи. Трябва да се събере сериозна численост левскари. Не може да сме 100-200 индивида. Тази численост би трябвало да обезпечава 30% от бюджета. Левски стои доста над дребни хитринки от това кой желае акциите. Виждам, че се заиграват по медиите с такива неща. Тази концепция би трябвало да се направи по левскарски. Който има забележки да ги каже и тогава да се основе сдружението. Не единствено да има недоизказани истини”, приключи Стоилов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР