Треньорът на Левски Станимир Стоилов е категоричен, че тимът му

...
Треньорът на Левски Станимир Стоилов е категоричен, че тимът му
Коментари Харесай

Станимир Стоилов: "Левски" няма да се уплаши да играе своя футбол


Треньорът на " Левски " Станимир Стоилов е безапелационен, че отборът му няма да се уплаши и против " Лудогорец " ще играе своя футбол.

Предстоят общо три срещи сред двата отбора, само че първата, която е за шампионата, е на следващия ден в Разград.

" Утре е първият дуел сред двата тима. Минимум ще има още два за Купата. Двата шампионата мъчно може да ги съпоставяме. Сега напълно би трябвало да мислим за мача за шампионата. Сега би трябвало да забележим до каква степен е стигнал " Левски ". Няма по-добра опция от идния мач против " Лудогорец ". " Лудогорец " е хегемонът в българския футбол през последните 10 години. Той е тимът, който диктува модата и триумфите, показва и България в Европа. Това ще бъде отличен миг да играем добър футбол, да се опитаме да наложим нашата воля на терена. С цялото ни почитание и почит към " Лудогорец ", " Левски " няма да се уплаши да играе футбола, който може да играе ", показа Стоилов на конференцията преди мача.

" Не се колебая, че на следващия ден ще има съвършени условия за игра. Искам положителни условия, с цел да видя добър футбол. Не желая да виждам самостоятелните неточности от първия мач. Ако можем да запазим желанието, ентусиазма и организацията, ще бъде от позитивна позиция ".

В момента " Лудогорец " е водач в класирането с 54 точки, като има шест повече от втория ЦСКА. " Левски " е на пето място с 33.


За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР