Треньорът на Левски Станимир Стоилов е дал премия на футболистите

...
Треньорът на Левски Станимир Стоилов е дал премия на футболистите
Коментари Харесай

Мъри Стоилов дал премии от своя джоб след успеха срещу ЦСКА-София

Треньорът на Левски Станимир Стоилов е дал награда на футболистите след успеха с 2:0 в дербито против ЦСКА-София в неделя, написа " Тема Спорт ". Мъри е извадил персонални средства от джоба си и е наградил играчите си за триумфа над алените. Той е останал доста удовлетворен от представянето на тима, от тактическата дисциплинираност и тоталната експанзия на всичките си ученици и е решил да повдигне в допълнение духа в отбора. През този сезон футболистите прибират по 1000 лв. за победа в Първа лига, като не е изключено те да са повишени за дуелите против ЦСКА и Лудогорец.

Все още не е ясно дали футболистите ще бъдат наградени с награди и от генералния спонсор Palms Bet, който след дербито честити триумфа на сините. Букмейкърската компания направи това след спечелването на Купата на България през май. Играчите на Левски получиха спомагателни бонуси през тази акция за отстраняването на ПАОК в Лигата на конференциите. Тогава компанията Еврохолд даде отборна награда в размер на 20 000 евро.

В същото време в клуба се чакат и съществени доходи от билетите в дербито. Около семейството на ПАОК в първия квалификационен кръг на Лигата на конференциите сините регистрираха рекорден доход от 549 167 лв.. От началото на сезона Левски игра 6 семейства - 4 в Първа лига и 2 в евротурнирите. Преди старта на формалните дуели от " Герена " бяха оповестили публично, че от започването на акцията " Левски е безконечен " през февруари постъпленията на клуба от билети са тъкмо 1 995 676,14 лева, като към момента не са регистрирани приходите от дербито с ЦСКА, като те ще бъдат оповестени в идващите дни.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР