Треньорът на Левски Станимир Стоилов даде пресконференция преди утрешното гостуване

...
Треньорът на Левски Станимир Стоилов даде пресконференция преди утрешното гостуване
Коментари Харесай

Мъри: Имаме крещяща нужда от точки, недоумявам как работят нощните клубове, а стадионите не

Треньорът на Левски Станимир Стоилов даде конференция преди утрешното посещение на Локомотив София. Мъри бе безапелационен, че "сините " имат крещяща потребност от точки. Той добави, че за него мач без почитатели не е мач. Наставникът на столичани е на мнение, че щом работят нощните клубове, не вижда повода стадионите да бъдат затворени.

„ Мисля, че всички футболисти нямат огромни проблеми. Надявам се до на следващия ден всички болежки да са изчистени и да сме в оптимален комплект за мача “, стартира експертът.

„ Ще забележим на следващия ден на мача. Лично споделих, че в контролата не съм удовлетворен от организацията. Имаше положителни неща в завършващата фаза. След пауза, когато тимът е бил разграничен, мъчно можем да градим. Имахме два-три дни дружно, би трябвало да градим “.

„ Мисля, че за Кордоба има отговор от ФИФА и УЕФА. Няма подобен проблем към този момент. Проблеми имахме заради това, че отложиха мача на Шелис поради ковид. Кордоба е единственият, който няма доста игрова процедура ", добави той.

„ Футболистите и аз нямаме огромни терзания по какъв начин да решим финансовите проблеми. Моята работа като понижаване на бюджета е свършена. Казах и преди, че Левски има финансови проблеми. Г-н Ивков ще дава отговор на този въпрос. Трябва да продължим да развиваме образа си. Добрата игра би трябвало да бъде подплатен и с положителни резултати “.

„ В началото Локомотив направи положително усещане. Отбор, който се построява в придвижване. Не е елементарен скокът за тях. Имат добър точков актив. За мен по-важно е по какъв начин ние ще играем. За мен мач без аудитория не е мач. Трябва да се откри някакво решение, откакто работят кафете, театри и даже нощни клубове. Правилата би трябвало да важат за всички. Не виждам по какъв начин може да си на кафе или нощен клуб, а да не си на стадиона. Мерките могат да се съблюдават, стига да се съблюдават някакви правила. Би трябвало да стане от през днешния ден за на следващия ден. След като по този начин слагаме забрани. В нощния клуб са на 50 см един от различен. Сега има и ваксини. Всеки може да се имунизира. Не виждам за какво би трябвало да има забрани. Държавата е решила проблеми с имунизациите. Който не желае да се имунизира – да си носи следствията. Недоумявам по какъв начин работи нощен клуб, а стадион не. Ако има предпочитание, може да се реши проблем. Тези ограничения така и така на никое място не се съблюдават “, сподели още Стоилов.

„ Да даваме крайни оценки 48 часа след Конгреса е рано. Изразили сме мнението си. От Михайлов и всички във футбола зависи да го създадем по-добър. От него може да чакаме помощ и взаимоотношение от страната като този със стадионите, с базите. Футболът има проблеми. Михайлов ги е видял. Ако не ги решава… Има неодобрение от работата във футбола “.

„ Левски има крещяща потребност от точки. Точковият актив не отива на Левски. Трябва да играем и да печелим. Има дуели, които са в рубрика „ наложителни “. В подобен мач на „ Герена “ играхме добре, само че не успяхме да спечелим. Левски няма накъде да отстъпва. Ако Левски не е подкрепян от почитателите си, не играе на равнището си. Футбол без почитатели не е същински футбол. Нашият тим играе по-силно, когато има поддръжката на почитателите “.

„ Имам хрумвания за промени. Винаги съм бил с концепция за избистряне на титулярен състав. Давам късмет на всеки. Не желая да се зачертава единствено с една неточност. Ще вземам решение на следващия ден. Може да се наложи да създадем промени. Имаме висящи с картони “, приключи Мъри.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР