Треньорът на Левски Славиша Стоянович сподели в интервю за словенския

...
Треньорът на Левски Славиша Стоянович сподели в интервю за словенския
Коментари Харесай

Треньорът на Левски вдига нивото на сините със словенец

 Завръщането на Ники Михайлов в Левски зацикли
Треньорът на Левски Славиша Стоянович показа в изявление за словенския вестник " Екип ", че може да притегли локален състезател на " Герена ", написа " Тема Спорт ".

Специалистът има предпочитание през зимата 26-кратните първенци да привлекат качествени играчи, което значи, че няма да са евтини.

" Винаги има късмет да се случи нещо такова - да взема словенец в състава. Няма да е първият случай, в който ще работя с мой съотечественик. В Белгия при мен беше Етиен Великоня, в Цървена звезда бях с Нейч Пчник и Деян Келар.

Но знаете, че положителните играчи не са евтини, а ние се нуждаем от положителни. Ще забележим какво ще се случи през зимния трансферен прозорец ", споделя Стоянович.

На " Герена " ще привлекат вратар и централен нападател, а може да се наложи да се вземе и бранител, защото исландецът Холмар Ейолфсон беше опериран и няма да играе до края на сезона.

В същото време пък трима футболисти са с контракти до лятото и не са ги възобновили. Това са Давид Яблонски, Милош Цветкович и Жерсон Кабрал.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР