Треньорът на Левски Славиша Стоянович присъства на галавечер, организирана от

...
Треньорът на Левски Славиша Стоянович присъства на галавечер, организирана от
Коментари Харесай

Треньорът на Левски определи като турбулентни последните дни

 Треньорът на Левски вдигнал холестерола на
Треньорът на Левски Славиша Стоянович участва на галавечер, проведена от футболната федерация на Словения. На събитието е бил и президентът на УЕФА Александър Чеферин, както и някогашният нападател на Литекс Миливое Новакович.

Местните медии не подминаха слуховете, че експертът е получил оферта от националния тим на Латвия, а той бе много сбит по въпроса.

" Засега заставам солидно в Левски. Имам си годен контракт с клуба. Латвия? Мога единствено да кажа, че последните няколко дни бяха турбулентни, само че не желая да разясня друго. Все още публично съм треньор в България ", съобщи Стоянович пред 24ur.com.

Думите му обаче са казани преди информацията от УЕФА, че Левски може да бъде изваден от присъединяване в евротурнирите за идващите два сезона, в случай че се класира.

Агентът Милко Бански, който е бил медиатор при идването на Стоянович в Левски, разяснява, че треньорът има контракт до края на сезона, а не до лятото на 2020-а, както твърди притежателят Спас Русев.

Г " Интерес към него има и продължава да има, като е по този начин от самото му идване в Левски. Тук нещата опират до клуба, който би трябвало да покаже дали счита, че той е индивидът, който желаят да води тима и да му дадат дълготраен контракт ", сподели Бански пред " Дневник ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР