Треньорът на Левски Славиша Стоянович не е спрял да търси

...
Треньорът на Левски Славиша Стоянович не е спрял да търси
Коментари Харесай

Славиша Стоянович напуска Левски?

Треньорът на Левски Славиша Стоянович не е спрял да търси способи да се отърве от уговорката си към клуба. Според " Меридиан мач " сърбинът в този момент е оповестил пред шефовете си, че ще остане на поста си при едно изискване - в клуба работа да стартира като шеф Павел Колев.
Както се твърди, Стоянович към този момент е приел оферта от националния тим на Латвия. Той обаче е привързан с Левски до края на сезона, а федерацията на балтийската страна не желае да заплаща за наказателна клауза. Сърбинът към този момент опитва да си тръгне с оправданието, че има висок холестерол и ще се отдаде на отмора в родината си. " Сините " даже обмисляха да освободят треньора, с цел да се лекува, само че тъкмо тогава стана ясно, че това е бил трик поради оферта от Латвия, която е подкрепена с контракт за 3 години.
РЪКОВОДСТВОТО НА ЛЕВСКИ НЕ МОЖЕ ДА ИЗГОНИ НЕНУЖНИТЕ
Към днешна дата е ясно, че треньорът ще дойде в София за първата подготовка на Левски за годината, която е планувана за 8 януари. Това обаче никога не значи, че сигурно той ще води отбора до края на сезона.
От " Герена " разкрили, че към днешна дата сърбинът е гневен от обстоятелството, че актуалният действен началник в Левски Красимир Иванов към момента не се е схванал с ненужните за преустановяване на договорите им. На този стадий е несъмнено само, че Аймен Белаид ще си тръгне. В " черния лист " на Стоянович обаче има още няколко имена - Филипе Нашименто, Ривалдиньо, Антони Белмонт и един от вратарите - Мартин Полачек или Божидар Митрев. Те към момента са част от Левски и няма изгледи да бъдат освободени преди първия лагер.
Ето по какъв начин в синия клуб разясниха новината за напускането на своя старши треньор .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР