Треньорът на Левски Славиша Стоянович използва страницата на клуба в

...
Треньорът на Левски Славиша Стоянович използва страницата на клуба в
Коментари Харесай

Славиша Стоянович: Благодаря на феновете на Левски, че не спряха да вярват в нас

Треньорът на Левски Славиша Стоянович употребява страницата на клуба в обществената мрежа Facebook, с цел да благодари на почитателите на " сините ", които поддържаха тима против Лудогорец. Столичани изгубиха борбата в Разград с 1:2, само че все пак демонстрираха постоянна игра и могат да бъдат удовлетворени от представянето си.

Публикуваме мнението на Стоянович без редакторска интервенция:

" Левскари, за времето в което съм тук разбрах едно - вие сте сърцето на този клуб и най-големия подтик, за който всеки треньор и футболист може да мечтае. В гостуването на Лудогорец за следващ път се убедих, че публиката на Левски е най-великата и всеотдайна в България. Искам да изкажа откровената си признателност за това, което направихте през 90-те минути.

Благодаря ви, че не спряхте да вярвате в нас, благодаря ви, че изминахте стотици километри, с цел да сте до нас. Благодаря ви, че ни давате убеденост. За мен и футболистите е чест да сме част от това огромно и мощно " синьо " семейство. Единственото, за което всички съжаляваме е, че не ви зарадвахме с победа. Ние обаче сме с високо вдигнати глави, тъй като знаем, че ще сте до нас и в идните борби. Още в идващите ни срещи ще дадем всичко от себе си, с цел да се оправдаваме и поднесем нови победи.

Благодаря ви, левскари!

За мен е чест!

Славиша Стоянович "

 Левски към почитателите: Безрезервната ви поддръжка може да бъде единствено източник на ентусиазъм и религия
Левски към почитателите: Безрезервната ви поддръжка може да бъде единствено източник на ентусиазъм и религия

" Сините " благодариха на последователите след провалянето от Лудогорец
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР