Треньорът на Левски Славиша Стоянович е отчаян от вратарската криза

...
Треньорът на Левски Славиша Стоянович е отчаян от вратарската криза
Коментари Харесай

Отчаяние се възцари на Герена

 Треньорът на Левски: Жал ми е за почитателите
Треньорът на Левски Славиша Стоянович е обезверен от вратарската рецесия на “Герена ”. Той е разкрил пред почитатели, че е считал да разчита на младока Николай Кръстев до края на годината, само че е останал отчаян от дейностите му в контролата с Монтана, изгубена с 2:3, написа “Меридиан мач ”.

Двубоят съответства с една от славните дати в синята история - половин век от успеха със 7:2 над ЦСКА, и помрачи приповдигнатото въодушевление на " Герена " в студения ноемврийски ден.

Веднага след контролата с Монтана основният скаут на “сините ” Кирил Вангелов е предложил на Стоянович вратар от чужбина. Славиша пък оповестил, че ще се обади на собствен другар, който към този миг му е треньор, с цел да го изследва.

Бившият национал Николай Михайлов, който през вчерашния ден изгледа контролата на Левски с Монтана (2:3) в компанията на Спас Русев, продължава да е вид №1 за нов вратар на отбора, написа още „ Меридиан мач ". Стражът, който от много време не е играл и несъмнено не е във форма, най-вероятно ще се завърне на „ Герена ".

При всички положения това няма да му подсигурява титулярно място. Дори в случай че Михайлов облече още веднъж синята фланелка, клубът ще притегли още един пазач, добавя изданието.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР