Треньорът на Левски Петър Хубчев заяви, че сините са фаворит

...
Треньорът на Левски Петър Хубчев заяви, че сините са фаворит
Коментари Харесай

Хубчев: Моите футболисти винаги са фаворити

Треньорът на " Левски " Петър Хубчев съобщи, че " сините " са любимец в идния мач против кипърския АЕК Ларнака от втория квалификационен кръг на Лига Европа.

Тимът от стадион " Георги Аспарухов " ще излезе на терена на острова на Афродита на следващия ден (25 юли). Реваншът е в София на 1 август.

" С който и да играем любимец са нашите футболисти. Уважаваме всички противници, само че любимци са тези момчета, които са тук. Познаваме задоволително добре целия тим на АЕК ", убеден е Хубчев.
" Левски " взе и младеж на " Фейенорд " (ВИДЕО) Осми нов на "Герена "
В групата на " сините " попадна новото попълнение Насиру Мохамед. Другият нов - Найджъл Робърта, не пътува с тима.

" Последните дни хората в клуба направиха всичко допустимо за тези два прехвърлянето, за което им благодаря ужасно доста. Един от новите играчи - Насиру Мохамед, към този момент има и картотека, както разбрах, тъй че ще може да играе. Другият е в София и няма да може да играе. Освен Найденов, който е с вирус, всички други са здрави. Най-хубавото на прехвърлянето на Насиру Мохамед е, че шампионата е почнало, имахме и опция през уикенда да го гледаме онлайн. Той може да играе на няколко разнообразни позиции. Най-хубавото е, че той е подготвен за 90 минути ", сподели още Хубчев.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР