Треньорът на Левски Петър Хубчев вече има идея кой ще

...
Треньорът на Левски Петър Хубчев вече има идея кой ще
Коментари Харесай

Хубчев е готов със заместник на Тиам

Треньорът на Левски Петър Хубчев към този момент има концепция кой ще бъде заместникът на Кали Тиам в средата на терена през идващия сезон. Наставникът счита да залага на 20-годишния гений Илия Юруков. Сенегалецът, който е закрепостен титуляр след идването си на " Герена " през 2018 година, сигурно си потегля след края на сезона като свободен сътрудник. Дефанзивният полузащитник отхвърли няколко оферти да преподпише.

Юруков има пет турнирни мача за Левски този сезон. Дебютът му за столичани пък бе през сезон 2016/17 - появи се на терена на 7 май 2017 година, при триумфа с 1:0 над Черно море на " Тича ". Оттогава до момента носи синята фланелка в тъкмо 30 дуела. Интересното е, че младежкият национал стартира актуалната акция като титуляр и игра в четирите срещи на отбора в Лига Европа.  Кайрат притегля Тиам без пари?

В средата на терена от идващия сезон Хубчев ще може да употребява и различен юношески национал - Ивайло Найденов. Той по формулировка е халф, въпреки на " Герена " по-често да го употребяват като опция на някой от крайните бранители. В началото на 2020-а Юруков и Найденов преподписаха договорите си с Левски, което ясно демонстрира желанието на клуба да разчита на тях. Двамата ще би трябвало да израстват към Симеон Славчев.  Шестима чужденци пред разлъка с Левски

През този сезон под ръководсвото на Петър Хубчев различен юношески национал означи огромен напредък. Става въпрос за Станислав Иванов, който на 16 април навърши 21 години. Крилото бе на терена в 23 турнирни мача и осъществя 8 гола. С представянето си Иванов даже заслужи място в разширения лист на националния селекционер Георги Дерменджиев. Треньорът познава чудесно качествата му от взаимния им престой на " Герена ".

" Тема спорт "

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР