Треньорът на Левски Петър Хубчев определи успеха с 2:0 над

...
Треньорът на Левски Петър Хубчев определи успеха с 2:0 над
Коментари Харесай

Левски постигнал най-сладката победа срещу Царско село

Треньорът на Левски Петър Хубчев дефинира триумфа с 2:0 над новака в елита Царско село в 4-ия кръг като " най-сладката " за него, откогато пое 26-кратните първенци през лятото.
 Левски записа следващ антирекорд, Тричковски се подреди до Ван Бастен
Бившият народен селекционер е останал удовлетворен най-много от това, че неговите футболисти са търсели триумфа до края. Найджъл Робърта вкара в 89-ата минута, а Станислав Иванов удвои в 90-ата минута, а с трите точки Левски излезе отпред във краткотрайното класиране с 10 точки.

" Като цяло съм удовлетворен. Това е най-сладката ми победа, откогато съм в Левски, тъй като е реализирана най-трудно и с най-голямо предпочитание.

Желанието е това, което желаеме да виждаме. Не се заблуждаваме от другите неща. Видя се, че сме по-подготвения тим, само че имаме проблеми при завършването на офанзивите. Когато топката върви по-бързо, сякаш повече се получава и нашата игра. Понеже познавам сносно момчетата мисля, че и умората играе много огромна роля при някои хора, само че пък те отидоха до края. Наистина желаеха трите точки.

Ние тъкмо това чакахме от Царско село. Аз бих попитал кой тим до момента не е дал борба против Левски. Срещу такива тимове - такива мачове се чакат.

Най-радващото от тази среща с изключение на трите точки е и готовността да ги търсим до дъно. Ако гледаме единствено този мач и в случай че сме почтени до дъно, не се получиха доста нещата. Аз към този момент няколко пъти го споделям – и Робърта, и Мазурек доста късно пристигнаха в тима, не са готови.

За единия това беше първи мач като титуляр. Каквото и да си приказваме, им би трябвало време на тези момчета. Те не знам обаче дали знаят, че в Левски няма кой да им го даде ", разяснява Петър Хубчев след края на мача на стадион " Васил Левски ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР