Треньорът на Левски Петър Хубчев обмисля да направи поне една

...
Треньорът на Левски Петър Хубчев обмисля да направи поне една
Коментари Харесай

Хубчев сменя партньора на Тиам в състава на Левски за дербито с Лудогорец

Треньорът на Левски Петър Хубчев обмисля да направи най-малко една рокада в състава си за основното посещение на Лудогорец в неделя. Специалистът счита да заложи на Нуно Рейш като опорен халф до Хали Тиам от първата минута на срещата.

Това значи, че Мартин Райнов ще седне на пейката.

От началото на сезона португалецът бе употребен като централен бранител, само че при успеха с 3:1 над Ботев (Враца) се появи в игра на мястото на Филипе Нашименто и заигра в центъра на терена, паралелно до Тиам.
 Снимка 445264
Източник:

" Той е играл на тази позиция дълго време, така че е допустимо да продължа да го употребявам на нея. Той е мощен футболист, има добър взор. Най-важно е играчите ми да са здрави, тъй като Рейш влезе влезе на терена на 2 тренировки ", съобщи Хубчев след успеха над врачани.

През лятото наставникът на " сините " настояваше тимът му да бъде заздравен с отбранителен полузащитник, който да бъде висок към 1,90. Такъв не пристигна, само че в сходна роля най-вероятно ще забележим Нуно Рейш най-малко до зимата.

Португалецът игра като подобен точно против Лудогорец при започване на предишния сезон, когато треньор бе Славиша Стоянович. Тогава халфът се понрави с отиграванията си и бе един от най-хубавите за Левски след влизането си в игра, а столичани изиграха най-силното си полувреме под управлението на словенеца, макар че изгубиха мача с 1:2.

Хубчев надали ще прави други промени по стартовата си единадесеторка. Единствената друга алтернатива е кой да играе зад нападателя Найджъл Робърта - Франко Мазурек или Филипе Нашименто.
 Тризъбецът на Левски работи, би трябвало му здрава основа
Тризъбецът на Левски работи, би трябвало му здрава основа

Коментар на " Тема Спорт "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР