Треньорът на Левски Петър Хубчев има само една по-сериозна въпросителна

...
Треньорът на Левски Петър Хубчев има само една по-сериозна въпросителна
Коментари Харесай

Сините с дилема за десния бек

Треньорът на Левски Петър Хубчев има единствено една по-сериозна въпросителна преди утрешния мач с Лудогорец, който се явява рестарт на шампионата за двата отбора. На процедура съмнението е кой да играе като десен бек. Опциите за поста са две - взетият през зимата от Арда (Кърджали) Деян Лозев или юношата Ивайло Найденов. Първият стартира като титуляр в контролата с Витоша (Бистрица), само че Найденов се включи доста по-стабилно и даже асистира за един от головете в интерес на " сините ". Минути, откакто се появи на терена, той подаде на Мартин Петков, който направи резултата 2:0.

Вратар съвсем несъмнено ще бъде Милан Миятович, а пред него сигурни за своите места в отбрана са Янис Каргас, Холмар Ейолфсон и Иван Горанов. В средата на терена се чака да започват Мартин Райнов, Симеон Славчев и Стайн Спиерингс. В офанзива като твърди титуляри наподобяват Найджъл Робърта, Паулиньо и Станислав Иванов.  Левски сподели по какъв начин ще се влиза на стадиона за мача с Лудогорец
Хубчев няма да разчита на двама съществени футболисти в лицето на капитана Живко Миланов и отбранителния халф Кали Тиам, които са осъдени. Аут от сметките за дуела на " Георги Аспарухов " е и различен глобен, само че със статут на запаса - австриецът Дени Алар.

По време на изключителното състояние пък Левски бе изоставен от португалеца Нуно Рейш. Хубчев разчиташе на него, като го ползваше в отбрана или в центъра на терена.

" Тема Спорт " efbet Лига 25 кръг, петък 5 юни  Левски 21:00предстои  Лудогорец
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР