Треньорът на Левски Петър Хубчев говори преди днешния мач на

...
Треньорът на Левски Петър Хубчев говори преди днешния мач на
Коментари Харесай

Хубчев: Левски винаги е фаворит!

Треньорът на Левски Петър Хубчев приказва преди днешния мач на отбора против АЕК (Ларнака) (18:30 часа). Специалистът е убеден в качествата на своите футболисти и разкри до каква степен са подготвени Дени Алар и Франко Мазурек да оказват помощ на отбора.

" Това, което знаем за тима на АЕК, е, че съществуването на толкоз доста испанци, подготвя към избран жанр. Отбор, който е порядъчен и играе футбол. Очаква ни доста тежък мач, като прибавим климатичните условия ".

" Буквално преди да се качим в рейса, ми беше казано, че Найденов има някакъв вирус. Няма какво да съжаляваме. В последните дни хората в клуба направиха всичко допустимо тези два прехвърлянето да станат факт. Единият футболист, който е с нас, доколкото разбрах, към този момент има жълта карта и ще може да играе. Другият е в София. Всички други футболисти са здрави и са разполагаем. Щом футболистите са в Левски, това са футболистите, които сме желали. Няколко пъти съм заявявал, че за нас всяка подготовка е значима. Нека изчакаме и тази подготовка, само че мисля, че нещата към състава са ясни ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР