Треньорът на Левски Петър Хубчев даде своето мнение за нулевото

...
Треньорът на Левски Петър Хубчев даде своето мнение за нулевото
Коментари Харесай

Хубчев: Видях хубави неща, ще има развитие с трансферите

Треньорът на Левски Петър Хубчев даде своето мнение за нулевото реми, изиграно от тима му против Етър във Велико Търново.

“Мисля, че към края на мача желаехме повече успеха. Не ни доближи гол. Имахме достатъчо положения, само че беше въпрос на майсторство. Имахме обстановки, само че през днешния ден не се получи. Повече се интересувам от желанието и хъса да се победи, освен през днешния ден, само че и по принцип. Има какво да се желане, само че се видяха положителни неща “, разяснява Хибчев.

“Към края на мача се видя, че имаме повече предпочитание да вземем мача. Ние се стремим да избягаме от обикновените пояснения и опрощение с дуела в Лига Европа би било тъкмо такова. Това ще бъде тичане от отговорност. Аз персонално не видях отмалялост след дуела против Ружомберок “.

“Няма потребност да разясня обстановката с прехвърлянията. Знам, че има развиване в тази тенденция, само че не знам, по кое време ще може да ги видите “.

“В елементи не съм гледал АЕК, тъй че не мога да ви кажа нищо с изключение на, че би трябвало да сме мотивинирани и свежи, с цел да дадем най-хубавото от себе си “, приключи експертът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР