Треньорът на Левски Николай Митов заяви пред колегите от БТВ,

...
Треньорът на Левски Николай Митов заяви пред колегите от БТВ,
Коментари Харесай

Митов: Oт неделя всичко ще е различно

Треньорът на Левски Николай Митов съобщи пред сътрудниците от БТВ, че схваща отправените му от почитателите рецензии, само че е убеден, че резултатите в клуба ще се подобрят още при идващия мач от трети кръг на Първа лига против Витоша Бистрица в неделя.

" Иска се време. Аз виждам светлина в този тим. Ще стане! Не може да желаеме да се случи за 1-2 седмици. С магическа пръчка не става. Резултатите приказват, само че просто се желае време.Това е самата истина и действителност. Имаме 12 футболисти, които не са били в предишния тим. На 12 май играхме с Локомотив (Пловдив) и загубихме с 1:2. Колко футболисти са играли в този мач? Нула!

Не ми е мъчно да изправя пред играчите. Няма да се откажа от вижданията и разбиранията ми. Ако желаех да се вардя, щях да залагам на положителните футболисти, които имах напролет в плейофите, а не да се откажа от тях. 

В момента футболистите в Левски са качествени, най-хубавите в България. Мой избор са всичките. Идват в последния миг, тъй като по този начин се развиват нещата. Имаше прехвърляния, които бяха пред сключване на контракти, само че не се получи. Има го във футбола за жалост. Всеки един треньор желае на първата си подготовка да има всички футболисти, само че не се получи.

Мисля, че от неделя резултатите ще ни дадат още по-голяма убеденост. Цяла седмица имаше жестока лавина. Не се тормозя. На футболистите във всеки един миг би трябвало да им споделям какво да вършат на терена. Резултатите сами приказват пред публиката. Хората са прави. Искат резултати.

Насъбрало им се е от доста години. Това го знам и аз. В момента се прави ново, от нулата, доста е друго. По-опитен съм и по-възрастен от предходния ми престой, само че нещата са разнообразни. Тогава гонихме купата с тим, а в този момент започваме всичко от нулата. Аз съм спокоен, би трябвало да питате Боримиров дали е бил колеблив след мача с Локомотив. Дали ще бием Витоша? Ще си приказваме след мача ", показа Митов пред БТВ.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР