Треньорът на Левски - Николай Костов отново заложи на новата

...
Треньорът на Левски - Николай Костов отново заложи на новата
Коментари Харесай

Костов заложи на нова тактическа постройка срещу Олександрия

Треньорът на Левски - Николай Костов още веднъж заложи на новата тактическата сграда на отбора и за втората контрола в турския курорт Белек.

Срещу Олександрия (1:2) 60-годишният експерт заложи на 4-4-2 за сметка на употребяваната от него през есента 4-1-4-1. През първото полувреме на върха на офанзивата си партнираха Рикардиньо и Хасими Фадига, а втората част в нападението играха Преслав Бачев и Асен Чандъров. Французинът и българският халф бяха задължени и да оказват помощ на отбора в отбрана. Не е ясно дали на такава скица ще заложи напролет треньорът поради неналичието на Андриан Краев, или ще опитва в инспекциите на отбора в Турция, които ще са общо девет.

За момента наподобява, че това ще е изборът на система от страна на Костов. Впечатление още веднъж правеше, че топката при организирането на офанзивите не се изритваше от вратаря, а се изнасяше по земя. Това по-добре се получаваше през първото полувреме, когато " сините " макар пресата на противника невъзмутимо действаха при построяването на нападенията си. Под рамката пък бяха Пламен Андреев и Николай Михайлов, като първият бе на терена малко над час и инкасира двете попадения на Олександрия, до момента в който опитният пазач продължава да е без позволен гол в контролите, написа " Тема Спорт ".
 Коловати: Имаше един човек в Левски, който обещаваше, че през 2023 година клубът ще бъде без задължения
Коловати: Имаше един човек в Левски, който обещаваше, че през 2023 година клубът ще бъде без задължения

" Последните няколко месеца беше огромна тъга "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР