Треньорът на Левски - Николай Костов, говори след загубата с

...
Треньорът на Левски - Николай Костов, говори след загубата с
Коментари Харесай

Костов: В Левски има играчи без необходимото самочувствие

Треньорът на Левски - Николай Костов, приказва след загубата с 1:3 от Черно море. Специалистът беше извънредно раздразнителен, като съобщи, че в тима има футболисти, които играят без нужното самочувствие. 

" Левски отстъпи на Черно море, тъй като позволи втори гол. До втория гол имахме положително показване. Имахме положителни взаимоотношения, които всяваха суматоха и чакахме да отбележим втори гол и да спечелим мача. Противникът се възползва от грешките ни. При нас е феномен и всички наши неточности се санкционират с гол ", стартира Костов. 

" Мисля, че бяхме доста добре физически. Допуснахме неточност в халфовата линия, от която се възползва съперникът. Ние чакахме да вкараме втори гол, само че допуснахме подобен. Имаме на кого да разчитаме. Такива са решенията ни, за които няма да изяснявам това. Няма по какъв начин да кажа на Черно море да изиграем още един мач, с цел да видя по какъв начин ще изглеждаме с титулярите в отбрана. Определени играчи играят без нужното самочувствие в тези мачове. Няма да посочвам имена. Тези играчи нямат нужното самочувствие да играят в такива значими мачове за нас ". 

" Напрежение има цяла година в Левски. Ще излезем и от тази обстановка. Имаме поддръжката на публиката. Може би имаме разбирането от избрана аудитория, която схваща нашето положение сега. Не съм видял такива неща. На почитателите желая да кажа, че имаме положителни млади футболисти, развиваме тима си и имаме проект по какъв начин да излезем от обстановката ", приключи Костов. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР