Треньорът на Левски Лукойл Тити Папазов трудно сдържа сълзите си

...
Треньорът на Левски Лукойл Тити Папазов трудно сдържа сълзите си
Коментари Харесай

Тити Папазов: Лукойл е повече от златна рибка за Левски

Треньорът на Левски Лукойл Тити Папазов мъчно сдържа сълзите си при представянето на новия спонсор на “сините”. Нефтената компания бе показана като главен благодател на столичния отбор на специфична конференция през днешния ден, на която с изключение на Папазов участваха Валентин Златев, Сашо Везенков и Тодор Стойков. През последните 17 години Лукойл бе главен спонсор на Академик, само че в този момент мести вложенията си в Левски 2014.

“Никога не съм си представял, че ще пристигна миг, в който даже и аз няма да мога да приказвам. Само мога да кажа на всички хора, че в случай че имат вяра, желаят нещо доста същински, то се случва. Благодаря доста на всички хора, които помогнаха, Левски да стигне досега, в който една от най-големите компании в България да стане част от наш предстоящ план. Сигурно звучи пристрастно, само че Левски е най-обичаното нещо в България”, сподели разплаканият Тити.

“За да се стигне дотук, първо имаше 15 февруари 2015 година, когато 10 000 души се събраха в “Арена Армеец”. Благодаря на всички компания, които ми оказват помощ през тези две години и половина”, продължи той. “Всеки има своята фантазия. Всички знаем приказката за златната рибка. Мечтал съм си, почтено да кажа, да се срещна с Владимир Путин. Ако бях хванал златната рибка, нямаше да съм толкоз безочлив, да желая Лукойл да се захване с Левски”, изрече се още той.

“По-смислено нещо в бългаския спорт не е правено. Каквото зависи от мен, аз ще го направя. Този план може без всеки един от нас. Не желая от първия ден да се задават въпроси за отношеният ми с господин Стойков и господин Златев. Вярвам, че всичко се прави от сърце. Благодаря на господин Златев”, съобщи той.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР