Треньорът на Левски Лукойл Константин Папазов пак не сдържа сълзите

...
Треньорът на Левски Лукойл Константин Папазов пак не сдържа сълзите
Коментари Харесай

Тити Папазов през сълзи: Мечтаех да се запозная с Путин, дори не съм бленувал Лукойл в Левски...

Треньорът на Левски Лукойл Константин Папазов отново не сдържа сълзите си от наслада по време на днешната конференция, на която бе показан новия спонсор на клуба. Освен Тити, на масата бяха още Валентин Златев, Сашо Везенков и Тодор Стойков.

" Никога не съм си представял, че ще пристигна миг, в който даже и аз няма да мога да приказвам. Само мога да кажа на всички хора, че в случай че имат вяра, желаят нещо доста същински, то се случва. Благодаря доста на всички, които помогнаха, Левски да стигне досега, в който една от най-големите компании в България да стане част от наш предстоящ план. Сигурно звучи пристрастно, само че Левски е най-обичаното нещо в България.

Всеки има своята фантазия. Всички знаем приказката за златната рибка. Мечтал съм си да се срещна с Владимир Путин. Ако бях хванал златната рибка, нямаше да съм толкоз безочлив, да желая Лукойл да се захване с Левски.

По-смислено нещо в бългаския спорт не е правено. Този план може без всеки един от нас. Не желая от първия ден да се задават въпроси за отношеният ми с господин Стойков и господин Златев. Вярвам, че всичко се прави от сърце. Благодаря на господин Златев ", сподели Тити.

 Сериозен интерес към първия мач на Лукойл Левски
Голям интерес към първия мач на " новия " Левски

" Сините " гостуват на Берое
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР