Треньорът на Левски Лукойл Константин Папазов коментира случващото се в

...
Треньорът на Левски Лукойл Константин Папазов коментира случващото се в
Коментари Харесай

Тити Папазов: Колкото добре свети слънцето, толкова добре ще бъде Левски

Треньорът на Левски Лукойл Константин Папазов разяснява протичащото се в Левски. Днес се организира среща на " Герена " сред него, представители на проведените почитатели и Павел Колев.

" За 26 години в българския спорт за първи път иска ми се наложи да млъкна, тъй като би трябвало да имаме самообладание и да се случват нещата както би трябвало. Имам почитание към хората, с които бяхме дружно. Приехме една позиция и тя би трябвало да се съблюдава. Това не е пренебрежение към вас, имам стихотворец ангажимент към огромна медия да бъда посетител в неделя и тъй като моралът ми изисква да приказвам единствено там.

Колкото добре свети слънцето, толкоз добре ще бъде Левски. На 24 май 1914 година няколко младежи са основали едно бъдещо знамение на България. Левски постоянно ще го има, за жалост няма да мога да вземам участие в организирането на 200-годишнината, само че съм си заречен да създадем фантастична 111-годишнина, тъй че гответе се да го отразявате.

Мен никой не може да ме спре, запомнете го! Ситуацията изисква да бъда правилен към хората, с които изнесохме тежестта на протичащото се. Най-важното е, че бих направил всевъзможни взаимни отстъпки със себе си в името на това Левски да е добре ", съобщи Папазов.
 Владислав Горанов за Левски: Не намирам механизъм страната да кредитира футболни клубове
Владислав Горанов за Левски: Не намирам механизъм страната да кредитира футболни клубове

" Не инцидентно комерсиалното сдружение ЦСКА АД е в неплатежоспособност поради големите отговорности, които бе формирало към разнообразни длъжници "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР