Треньорът на Левски Живко Миланов разкри след контролата с Локомотив

...
Треньорът на Левски Живко Миланов разкри след контролата с Локомотив
Коментари Харесай

Живко Миланов: Няма какво да лъжа, ситуацията в съблекалнята не е добра

Треньорът на Левски Живко Миланов разкри след контролата с Локомотив (Пловдив), че играчите се тормозят за своето бъдеще. Ето какво сподели експертът:

" Победата не е от толкоз огромно значение. Важното е момчетата да играят бърз и комбинативен футбол. Мисля, че в много огромна част се получи. Не можем да търсим освен това, на две седмици подготовка сме. А и времето е горещо и нямахме нужния темп.

Със сигурност не е прелестно да нямаш предварителен лагер някъде, само че такава е обстановката и гледаме да се оправим с нея. Сигурен съм, че момчетата ще се приготвят, ще дадат всичко от себе си.

Няма какво да неистина. Ситуацията в съблекалнята не е добра. Когато има неизясненост, всеки футболист се тормози за бъдещето си. Младите момчета са при започване на своята кариера и се тормозят какво ще се случи. Все отново притежателите споделиха, че има някаква вяра и ще забележим какво ще се случи.

Дал съм лист с кои желая да останат, само че това не зависи с нас. Говорил съм с множеството от тях, само че няма подписани контракти. Бъдещето им е неразбираемо.

Това не е от началото на подготовката, а от шест медсеца. Само адмираци за тези момчета. През всичкото това време не са споделили нищо за протест или да не са желали да упражняват. Не е прелестно за млад треньор като мен, само че си последвам пътя и желая да се развъртвам. В какъвто и тип да е, това си е Левски.

Оптимист съм. Дали с нас или без нас Левски ще се оправи. Това е най-големият тим в България, с огромна фенска маса и няма да бъде оставен на произвола на ориста. Левски може без всеки, сподели Миланов.
 Левски с най-малък триумф над Локомотив (Пловдив), Боби Цонев получи червен картон
Левски с най-малък триумф над Локомотив (Пловдив), Боби Цонев получи червен картон

Проверката е първа това лято за " сините "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР