Треньорът на Левски Георги Тодоров ще има нови главоболия и

...
Треньорът на Левски Георги Тодоров ще има нови главоболия и
Коментари Харесай

Поредни главоболия за Георги Тодоров преди сблъсъка с Локо

Треньорът на Левски Георги Тодоров ще има нови главоболия и тежки задания за решение преди последния дуел от сезона против Локомотив (Пловдив). Срещата е на стадион " Георги Аспарухов " в неделя, 12 юли, от 21:00 часа.

За мача с Лудогорец Тодоров можеше да разчита едвам на 17 здрави футболисти. За дуела със " Смърфовете " от сметките отпада и Деян Лозев, който е осъден за една среща. Така ще се наложи групата да бъде попълнена от още юноши.

В момента отвън сметките на треньора са Холмар Ейолфсон, Симеон Славчев и Станислав Иванов. Първият сигурно ще пропусне последния дуел, до момента в който въпросителните към другите двама към момента са огромни. " Сините " ще създадат всичко допустимо, с цел да възстановят крилото, само че в случай че има даже и дребни подозрения, че не е изцяло здрав, няма да се рискува с включването му в групата. Той би трябвало да е изцяло подготвен за старта на новата акция.

В същото време виртуалните билети за последното домакинство на " Герена " против Локомотив (Пловдив) не вървят с огромно движение, само че въпреки всичко от управлението се надяват, че почитателите ще се засилват в идващите дни.

" Тема спорт "

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР