Треньорът на Левски Георги Тодоров призна, че очаква тежък мач

...
Треньорът на Левски Георги Тодоров призна, че очаква тежък мач
Коментари Харесай

Георги Тодоров: Ще е тежко, но целта е една – квота за Европа

Треньорът на Левски Георги Тодоров призна, че чака тежък мач в баража с Етър за Лига Европа. Това е последна борба от акцията и за двата отбора, като на “Герена ” ще се реши последният роден участник в евротурнирите.

“Надявам се хората, които почиваха, а някои от тях имаха и леки контузии, нека всичко е наред за на следващия ден. До през вчерашния ден Тиам не тренираше, само че от през днешния ден ще е в строя и мисля, че няма да има проблем за на следващия ден. Отборът ще наподобява по този начин, както в последните мачове. Костов има проблем с коляното и това пречи в подготвителния развой. Нормално е да не е в оптимална форма, само че се надявам да покаже най-хубавото от себе си в последния мач и да помогне на тима да завоюва баража ”, разяснява Тодоров.

Относно противника наставникът на “сините ” разяснява, че Етър са порядъчен и добър тим.

“Изобщо не си върша илюзии, че ще ни бъде елементарно, още повече наблюдавайки последния ни мач на “Герена ”. Ние би трябвало да играем извънредно нападателно и да не им даваме трайно да владеят топката. Трябва да търсим да си решим мача и да не позволяваме неточности в отбрана, което е един от проблемите ни. Всичко може да се случи в този бараж, уповавам се да няма продължения и дузпи, само че за всичко сме подготвени. Има ли го? Има го! Може ли да стане? Може! Преди две години имаше едни инфарктни дузпи против Верея, по този начин че… Аз не считам, че гостите ще се приберат и единствено ще се пазят. Последният мач на “Герена ” с тях, който приключи 2:1, виждате какво държание имаше Етър първото полувреме. Те водеха, владееха самодейността и това никога не трябва да се позволява ”, показа още Тодоров.

“Задачата не е сложена отнякъде, а за всеки един човек в клуба би трябвало да е тази – да спечелим квота за Европа ”, приключи Тодоров. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР