Треньорът на Левски Георги Тодоров коментира загубата от Берое с

...
Треньорът на Левски Георги Тодоров коментира загубата от Берое с
Коментари Харесай

Тодоров: Положението в клуба го знаем само няколко души, дано Цоневи склонят да дойдат

Треньорът на Левски Георги Тодоров разяснява загубата от Берое с 0:2.

Ето какво сподели експертът:

" Берое са по-обигран тим и е обикновено да ни превъзхождат. Играем за първи път в тази групировка в отбрана. В средата нещата не ми харесват. През първото полувреме нямахме съвсем никакви хрумвания в нахлуване. Външните футболисти бяха доста пасивни. През второто полувреме опитахме да променим нещата. Това е моментното положение. Аз се притеснявах по какъв начин ще се включват новите футболисти, само че те бяха най-хубави на терена.
 Снимка 491673
Източник:

Няма по какъв начин да се трансформират нещата. Виждате Симеон Славчев. Докторът ме увери, че е добре, само че той стартира да куца на 20-ата минута. Остана единствено един Юруков. Надявам се да има ново попълнение в средата на терена, с което да изглеждаме доста по-добре. Силно се надявам Борислав Цонев да дойде. Аз знам, че с брат му имат предпочитание да се върнат, само че ще забележим какво развиване ще има. Знаете, че съм последовател на младите. Само с млади обаче не може да стане. Не считам, че Найденов и Юруков са млади. Найденов стартира първото полувреме извънредно обезпокоен, което съгласно мен не е обикновено. Вината си е в тях.
 Снимка 491668
Източник:

Положението в клуба го знаем единствено няколко души, които сме всеки ден тук. Наистина не е доста леко. Приканвам почитателите да вземат участие интензивно в акцията с абонаментните карти и оборудването, с цел да оказват помощ на клуба. Второто полувреме не стояхме толкоз неприятно против един от най-хубавите тимове в България. Нямаме никаква пейка. В средата на терена излиза един човек и би трябвало да пусна различен, който не е играл на тази позиция.
 Левски загуби от Берое на
Кошмарно начало на новия сезон за Левски: Загуба на нула, автогол и исторически антирекорд

Очертава се сложна акция за " сините "

Дано стане това, което сме си набелязали, само че това става и с оправяне на финансовото състояние в клуба. Трудно изживявам загубите. На тези години това не е най-хубавото за мен. Винаги съм бил оптимист и се надявам да можем да вземем хора, с които тимът ще наподобява по този начин, както би трябвало да бъде. В такава обстановка сме, че би трябвало да продаваме футболисти, с цел да можем да съществуваме. Другото е с картите и оборудването ", сподели Тодоров.
 Левски загуби от Берое на
Кошмарно начало на новия сезон за Левски: Загуба на нула, автогол и исторически антирекорд

Очертава се сложна акция за " сините "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР