Треньорът на Левски - Георги Тодоров, говори след победата с

...
Треньорът на Левски - Георги Тодоров, говори след победата с
Коментари Харесай

Георги Тодоров: В Живко Миланов виждам младия треньор, който трябва да има Левски

Треньорът на Левски - Георги Тодоров, приказва след успеха с 3:0 над ФК ЦСКА 1948. Той призна, че в лицето на Живко Миланов вижда младия треньор, който би трябвало да имат " сините "

" Има два поста, на които би трябвало да се намерят хора. Промяната в този момент пристигна в средата на терена. Взехме хора, които по някакъв метод са се докоснали до малко по-различен футбол - и братятя, и Матео Стаматов, и Алекс Петков. Във всички случаи са продобили опит ", стартира Тодоров.

" Трябва да се мисли за ляв бек, а даже и за десен бек. Това са постовете, на които би трябвало да търсим хора ".

" В лицето на Живко Миланов виждам този млад треньор, който би трябвало да има Левски. И освен в него. Умишлено го пущам да отиде. Той би трябвало да усети атмосферата. Докато мога ще оказва помощ. Трябва да се стабилизират нещата. Живко е сериозен човек. Смятам, че може да стане добър треньор ", показа Тодоров.

" Омръзна ми да чета по какъв начин ще дойдат на " Герена " и ще ни бият. Радвам се, че съумях да предам това нещо на футболистите. Разклатени сме, имаме проблеми. Всички го знаят. В последна сметка ние сме Левски. Аз почитам всеки един съперник. Всеки от тях обясняваше по какъв начин идва и бие Левски на " Герена ". Ами, благодаря. Мотивираха ни ", приключи опитният експерт.
 Трабзонспор се интересува от звездата на Левски Найджъл Робърта
Трабзонспор се интересува от звездата на Левски Найджъл Робърта

" Почвата към този момент е опипана, само че към момента няма публична оферта "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР