Треньорът на Левски Георги Тодоров дава традиционната си пресконференция преди

...
Треньорът на Левски Георги Тодоров дава традиционната си пресконференция преди
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Треньорът на "Левски" преди дербито с "Лудогорец"

Треньорът на " Левски " Георги Тодоров дава обичайна си конференция преди дербито от 8-мия кръг на плейофите в първата шестица на Първа професионална лига против " Лудогорец ".

Мачът е в събота (18 май) от 18:00 ч. в Разград.



" Сините " към този момент си осигуриха третото място в крайното класиране, само че към момента имат късмет и за втората позиция, защото изостават на 4 точки от ЦСКА 3 кръга преди края. Откакто Тодоров размени на треньорския пост освободения Георги Дерменджиев, " сините " имат 2 победи - с 3:1 като посетител на " Ботев " Пловдив и с безапелационното 5:1 против " Черно море ". Това беше и първа победа на отбора на стадион " Георги Аспарухов " през 2019 година

Тъй като Тодоров е единствено краткотраен вид за ментор, от управлението оповестиха преди дни, че от новия сезон " Левски " ще бъде управителен от някогашния народен селекционер Петър Хубчев.
Официално: Петър Хубчев поема " Левски " Бившият народен селекционер подписа двугодишен контракт със "сините "
Съперникът на " сините " е в позиция, в която би трябвало да търси успеха наложително. " Лудогорец " е водач в шампионата, само че ЦСКА е единствено на 3 точки зад разградчани. В директен конфликт преди седмица двата отбора приключиха 0:0.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР