Треньорът на Левски Георги Тодоров даде пресконференция преди утрешния домакински

...
Треньорът на Левски Георги Тодоров даде пресконференция преди утрешния домакински
Коментари Харесай

Георги Тодоров: Как може да е допуснато такова нещо с Николай Михайлов?

Треньорът на Левски Георги Тодоров даде конференция преди утрешния домашен мач против Славия. „ Сините “ одобряват „ белите “ в събота от 18:00 часа. 64-годишният експерт разкри за проблем с окомплектоването на групата за дуела, защото Здравко Димитров е получил травма. Николай Михайлов няма да бъде в групата, а Стайн Спиърингс е станал татко.

" При всички случаи кадровите проблеми ще повлияят отрицателно. С всеки минал мач понижаваме. В момента най-лесно е образуването на групата, тъй като е тъкмо 18. Вероятно никой няма да се сърди към този момент освен това състояние. Здравко Димитров също получи някакъв проблем, Спиeрингс пък има дете, честитим му, през днешния ден не тренира. Ще бъде за мача, в случай че е подготвен добре, в случай че не - по-нататък ще играе. Срещу Славия Николай Михайлов няма да бъде в групата, само че за идващия да. Има да смъква още няколко кг. Аз не мога да допускам по какъв начин е било позволено това с него”, съобщи Тодоров.

„ Славия се показва по-добре на открито, в сравнение с у дома. Очаква ни тежък мач. Надявам се успеха в Стара Загора да ни е върнала самочувствието и да има резултат. Ако не победим на следващия ден, успеха над Берое ще отиде напразно “, добави треньорът на Левски.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР