Треньорът на Левски Георги Тодоров беше крайно критичен към футболистите

...
Треньорът на Левски Георги Тодоров беше крайно критичен към футболистите
Коментари Харесай

Георги Тодоров: Футболистите на Левски са мъртъвци!

Треньорът на Левски Георги Тодоров беше извънредно сериозен към футболистите си след загубата с 1:2 от Славия на " Герена ".

" Още първото полувреме се виждаше, че сме извънредно мудни и правехме доста неточности. Само инцидентно можеше да победим през днешния ден. Позволихме на съперника да се възползва от празните пространства. Нямах избор в средата на терена. Второто полувреме беше злополука. Нямаме съответни смени ", стартира Тодоров.

" Виждах, че има футболисти, които не могат да устоят до 60-ата минута. Хората, които влязоха, трябваше да оказват помощ на тези, които бяха изморени. Не виждам никакви ходове. Ситуацията става все по-тежка с всеки мач. Сега излиза и Холмар. Няма и вътрешен халф. Това е ситуацията. Аз съзнавам доста добре какво е Левски. Първо би трябвало да си пресен, с цел да покажеш нещо. Ние не сме били свежи в нито един мач ", сподели треньорът на Левски.

" Когато са с наведени глави, няма по какъв начин да се промени нещо. Не мога да обвинявам футболистите. Главите им са на друго място, те не получават заплати. Какво можеш да предадеш на мъртъвци? Не имах вяра, че това нещо може да стане на " Герена "... ", продължи разочарованият Георги Тодоров.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР