Треньорът на Левски Делио Роси пое отговорност за отпадането на

...
Треньорът на Левски Делио Роси пое отговорност за отпадането на
Коментари Харесай

Делио Роси: Няма да се предам!

Треньорът на Левски Делио Роси пое отговорност за отпадането на отбора още в първия квалификационен кръг на Лига Европа, само че не пожела незабавно да подаде оставка, а желае първо да приказва с клубното управление. „ Сините “ победиха Вадуц с 3:2 в реванша, само че с общ резултат 3:3 и повече голове на непознат терен отборът от Лихтенщайн се класира напред.

"Мисля, че би трябвало да съжаляваме напълно поради първия мач. Направихме това, което трябваше да създадем, само че нямахме шанс. Първият гол стана, откакто нашият краен бранител не беше дублиран. Освен това хората в нашето наказателно поле бяха на една линия. Трябваше да вкараме дузпата, само че всичко това в този момент звучи като опрощение.. Жалко, че изпуснахме тази дузпа, тъй като мачът отиваше в напълно друга посока. Първият мач не трябваше да го губим ", показа Роси след мача.

"Ние имаме няколко контузени футболисти, има и други, които би трябвало да дойдат. Тези, които играха, дадоха всичко от себе си. Във футбола се случва всичко. Изиграхме слаб първи мач, през днешния ден играхме доста добре и заслужавахме да продължим, само че не успяхме. Да се срамим е малко пресилено. Искам да се извиня, че не успяхме да преминем в идващия кръг, защото аз съм виновен за всичко това и поемам виновността. Винаги когато резултатите не са положителни, отговорен е треньорът ", добави още италианецът.

"Оставката е симптом на това човек да се съобщи, а аз не се предавам. Резултатите в действителност не са положителни, само че ще приказвам с управлението по този въпрос. Ще приказвам с клуба ", приключи Делио Роси на пряк въпрос дали би си подал оставката незабавно.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР