Треньорът на Левски Делио Роси определи за абсурдна частта от

...
Треньорът на Левски Делио Роси определи за абсурдна частта от
Коментари Харесай

Делио Роси определи за абсурден правилника в Първа лига

Треньорът на " Левски " Делио Роси дефинира за неуместна частта от правилника в Първа лига, съгласно която третият в класирането играе против тим от осмицата мач за установяване на последния участник в Лига Европа. Сините реализираха своята цел да стигнат до евротурнирите след триумф с 4:1 против " Черно море ".

" Абсурдно е десетият да играе с третия за влизане в Европа. Но това е правилникът и би трябвало да го почитаме ", сподели Роси.

" След (загубата във финала за) купата ни беше мъчно, само че съм благополучен, че постигнахме нашата цел - да се класираме за евротурнирите. Доволен съм, само че би трябвало да работим, с цел да настигнем двата тима, които са преди нас ", продължи италианецът.

" Този мач беше значим най-много поради футболистите. " Лудогорец " и ЦСКА са преди нас и очевидно са били по-добри. Съжаляваме, че не спечелихме купата. Независимо дали ще съм аз или някой различен, футболистите заслужават да останат. Не ме интересува какво приказват другите - ходя по своя път и по метода, по който работя ", съобщи Роси.

Треньорът чака диалози с управлението, с цел да разбере дали ще продължи предизвикването си с " Левски ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР