Треньорът на Левски Делио Роси не подаде оставка и след

...
Треньорът на Левски Делио Роси не подаде оставка и след
Коментари Харесай

Делио Роси: Оставката е бягство, не се срамуваме

Треньорът на „ Левски ” Делио Роси не подаде оставка и след шокиращото отпадане от лихтенщайнския „ Вадуц ” в първия прелиминарен кръг на Лига Европа. Той въпреки всичко призна, че ще беседва с управлението на клуба.

„ Оставката е бягство, а аз не тичам. Искам да се извиня, защото аз нося отговорност за този резултат ”, акцентира италианският експерт, предава Бтв.

През второто полувреме от трибуните на стадион „ Георги Аспарухов ” ехтяха викания „ Оставка ”. Роси обаче още веднъж отхвърли да признае, че отпадането от тим от Лихтенщайн е срамно.

„ Във футбола се случва всичко. Заслужавахме да се класираме, само че не успяхме. Но да се срамим – това е малко пресилено ”.

Според Роси огромният проблем е пристигнал поради загубата с 0:1 в първия дуел. „ За този мач би трябвало да съжаляваме. Днес направихме каквото би трябвало, само че нямахме шанс. Не трябваше да пропущаме дузпата, по-късно не ни дадоха още една. Но при този резултат няма смисъл да разясняваме ”.

Треньорът изясни и за какво е заменил Божидар Митрев на почивката. „ Той ми сподели, че не се усеща добре. Бях задължен да го сменя ”.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР