Треньорът на Левски Делио Роси не бе особено притеснен след

...
Треньорът на Левски Делио Роси не бе особено притеснен след
Коментари Харесай

Делио Роси след резила: Това бе тренировка

Треньорът на Левски Делио Роси не бе изключително обезпокоен след тежкото проваляне на отбора с 0:3 от Хибърниънс в първа контрола на отбора за 2018 година. Италианецът изясни аргументите и разясни, че в идната контрола нещата може да са още по-зле. Роси обаче успокои всички, които обичат Левски, че тимът ще наподобява по напълно различен метод в края на подготовката.

"Зависи кой какво желае. За мен беше една подготовка. Гледах придвижването и напредването на терена. Гледах физически по какъв начин стоят нещата. Използвахме разнообразни разновидности. Днес не се получи, само че в идващия мач може да е още по-зле. Днес играхме против тим, който е в разгара на шампионата. По-добре са физически. Знаех го, само че желаех да видя други неща ", стартира Роси.

"През първото полувреме играхме вярно, даже създадохме положения. Но имаме доста тежки физически натоварвания, краката тежат. Искахме да разиграем разнообразни схеми. Трябва да кажем, че ни липсваха и много футболисти. Играха много момчета от юношеския състав. В края на подготовката ще бъдем различен тим. Сигурен съм ", добави той.

Относно селекцията, той бе сбит: "Този въпрос към клуба. Аз упражнявам футболистите, които имам разполагаем "

"Никой не е удовлетворен от загубата, което е обикновено. Щеше да е съдбовно, в случай че играчите бяха щастливи от загубата”, заключи Делио Роси.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР