Треньорът на Левски Делио Роси не бе особено притеснен след

...
Треньорът на Левски Делио Роси не бе особено притеснен след
Коментари Харесай

Делио Роси обеща след резила: В края на подготовката ще сме друг отбор!

Треньорът на Левски Делио Роси не бе изключително обезпокоен след тежкото поражение на отбора с 0:3 от Хибърниънс в първа контрола на отбора за 2018 година. Италианецът изясни аргументите и разясни, че в идната контрола нещата може да са още по-зле. Роси обаче успокои всички, които обичат Левски, че тимът ще наподобява по напълно различен метод в края на подготовката.

" Зависи кой какво желае. За мен беше една подготовка. Гледах придвижването и напредването на терена. Гледах физически по какъв начин стоят нещата. Използвахме разнообразни разновидности. Днес не се получи, само че в идващия мач може да е още по-зле. Днес играхме против тим, който е в разгара на шампионата. По-добре са физически. Знаех го, само че желаех да видя други неща ", стартира Роси. 

" През първото полувреме играхме вярно, даже създадохме положения. Но имаме доста тежки физически натоварвания, краката тежат. Искахме да разиграем разнообразни схеми. Трябва да кажем, че ни липсваха и много футболисти. Играха много момчета от юношеския състав. В края на подготовката ще бъдем различен тим. Сигурен съм ", добави той.

Относно селекцията, той бе сбит: " Този въпрос към клуба. Аз упражнявам футболистите, които имам разполагаем "

" Никой не е удовлетворен от загубата, което е обикновено. Щеше да е съдбовно, в случай че играчите бяха щастливи от загубата ”, заключи Делио Роси.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА
СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ ЗИМНА ПОДГОТОВКА 2018​
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР